martes, 25 de septiembre de 2012

Fal·làcies dels separatistes


La història està de moda. De Madrid a Barcelona passant per Europa. En efecte, coincidien el dilluns 10 l'entrevista a Madrid al president del govern del PP, Mariano Rajoy, i la nova sèrie de 13 capítols de tve1. sobre la reina de la corona de Castella, Isabel la Catòlica, la qual per cert li va guanyar en audiència. I el dimarts 11 a Barcelona la manifestació de la Diada de Catalunya, exaltant al resistent Casanova com a símbol catalanista històric, quan simplement era partidari del bàndol de l'arxiduc Carles d'Àustria enfront de Felip de Borbó en la Guerra de Successió com a nou rei de les Espanyes. S'obre el nou curs amb la tardor calenta planejada.

Rajoy una vegada més va parlar molt i va dir poc. Si abans de les recents eleccions generals no va reconèixer que anava a baixar els sous i pujar els impostos davant la llarga i profunda crisi econòmica, per obtenir la majoria absoluta pel mer desastre dels de Zapatero, ara davant les eleccions gallegues i basques no concreta les condicions del rescat financer espanyol per la UE. La sèrie sobre Isabel, personatge decisiu i polèmic de la nostra història d'Espanya, astuta i cruel a qui cal entendre en el seu context històric, a part d'algunes escenes de sexe tòpiques, va presentar un argument i escenificació precís, amè i creïble. La història avança cap a una major integració.

A Barcelona com quan l'Estatut anticonstitucional van dir que hi havia 1´5 milions de manifestants (l'empresa professional Lynce -mitjançant fotografies aèries-va demostrar que hi havia 60.000), ara diuen que en la manifestació independentista de la Diada de l'11 de setembre d'aquest 2012 hi havia dos milions. A l'any que ve, per “demostrar” que el “sentiment” independentista creix, tocarà dir que hi havia 2´5 milions, encara que físicament no càpiguen en l'espai disponible mitgmilió de persones. Com aplaudit disbarat convertit en tradició, els radicals van cremar banderes d'Espanya, França i la Unió Europea. Doncs què progres que són aquests “nacionallestos”. Llàstima que no fossin tan llestos per evitar que la Generalitat tingui 42.000 milions d'euros (7 bilions de pessetes) de deute públic acumulat.

Per això ens demanen 5.000 milions d'euros de rescat al conjunt dels espanyols, per poder anar fent mancant liquiditat, a l'Estat espanyol democràtic i plural al que desacrediten, amb l'argument de ser diners seus doncs “Espanya els roba”. Atès que els impostos no els paguen les hectàrees ni les regions, sinó els ciutadans en proporció als seus ingressos i consum, la seva tesi sobre si els catalans paguen més impostos proporcionals que els andalusos, els espolien, significa: si els pobres paguen menys impostos que els rics, els pobres roben als rics. Olé. Quantes més fronteres i reglamentacions posem, més obstacles per al creixement del comerç, l'economia i l'ocupació.

Els governs demagògics i la seva premsa mediàtica (televisions autonòmiques, periòdics tendenciosos, llibres de text…), aquesta que rep subvencions i informació privilegiada a canvi d'adular al poder local i regional, no tenen en la tergiversació històrica prova sinó excusa per a la seva fal·làcia i felonies. Poc importen per a ells el rigor d'explicar com i per què han estat les coses, l'evolució del passat projectat per comprendre el present comú. No els convé que l'opinió pública s'adapti a la realitat històrica. En la seva corrupció intel·lectual, l'opinió publicada pretén que la realitat s'adapti als seus interessos sectaris. Formen una casta social comparable a un càncer personal.


................................

 La historia está de moda. De Madrid a Barcelona pasando por Europa. En efecto, coincidían el lunes 10 la entrevista en Madrid al presidente del gobierno del PP, Mariano Rajoy, y la nueva serie de 13 capítulos de tve1. sobre la reina de la corona de Castilla, Isabel la Católica, la cual por cierto le ganó en audiencia. Y el martes 11 en Barcelona la manifestación de la Diada de Cataluña, exaltando al resistente Casanova como símbolo catalanista histórico, cuando simplemente era partidario del bando del archiduque Carlos de Austria frente a Felipe de Borbón en la Guerra de Sucesión como nuevo rey de las Españas. Se abre el nuevo curso con el otoño caliente planeado.

 Rajoy una vez más habló mucho y dijo poco. Si antes de las recientes elecciones generales no reconoció que iba a bajar los sueldos y subir los impuestos ante la larga y profunda crisis económica, para obtener la mayoría absoluta por el mero desastre de los de Zapatero, ahora ante las elecciones gallegas y vascas no concreta las condiciones del rescate financiero español por la UE. La serie sobre Isabel, personaje decisivo y polémico de nuestra historia de España, astuta y cruel a quien hay que entender en su contexto histórico, aparte de algunas escenas de sexo tópicas, presentó un argumento y escenificación preciso, ameno y creíble. La historia avanza hacia una mayor integración.

En Barcelona como cuando el Estatut anticonstitucional dijeron había 1´5 millones de manifestantes (la empresa profesional Lynce -mediante fotografías aéreas-demostró que había 60.000), ahora dicen que en la manifestación independentista de la Diada del 11 de septiembre de este 2012 había dos millones. Al año que viene, para “demostrar” que el “sentimiento” independentista crece, tocará decir que había 2´5 millones, aunque físicamente no quepan en el espacio disponible medio millón de personas. Como aplaudida patochada convertida en tradición, los radicales quemaron banderas de España, Francia y la Unión Europea. Pues qué progres son tales “nacionalistos”. Lástima que no fueran tan listos para evitar que la Generalitat tenga 42.000 millones de euros (7 billones de pesetas) de deuda pública acumulada.

 Por ello nos piden 5.000 millones de euros de rescate al conjunto de los españoles, para poder ir tirando a falta de liquidez, al Estado español democrático y plural al que desacreditan, con el argumento de ser dinero suyo pues “España les roba”. Dado que los impuestos no los pagan las hectáreas ni las regiones, sino los ciudadanos en proporción a sus ingresos y consumo, su tesis sobre si los catalanes pagan más impuestos proporcionales que los andaluces, les expolian, significa: si los pobres pagan menos impuestos que los ricos, los pobres roban a los ricos. Olé. Cuantas más fronteras y reglamentaciones pongamos, más obstáculos para el crecimiento del comercio, la economía y el empleo.

 Los gobiernos demagógicos y su prensa mediática (televisiones autonómicas, periódicos tendenciosos, libros de texto…), esa que recibe subvenciones e información privilegiada a cambio de adular al poder local y regional, no tienen en la tergiversación histórica prueba sino excusa para su falacia y fechorías. Poco importan para ellos el rigor de explicar cómo y por qué han sido las cosas, la evolución del pasado proyectado para comprender el presente común. No les conviene que la opinión pública se adapte a la realidad histórica. En su corrupción intelectual, la opinión publicada pretende que la realidad se adapte a sus intereses sectarios. Forman una casta social comparable a un cáncer personal.

Fuente: http://comunidades.lne.es/blogs/paco_g_redondo/falacias-7249.html?oauth_comprueba=1&hash_user=2c9ff3ea47cfb52afd034dc6150f15a9

No hay comentarios:

Publicar un comentario